REȚEA DE PROFESIONIȘTI

Devino partener Ocularia

Alătură-te unei echipe de clinici, medici, adaptatori şi tehnicieni profesionişti, participând activ în cadrul unei platforme de management a miopiei şi a keratoconusului, precum şi a corecţiilor speciale cu lentile de contact. Avem numeroase beneficii pentru tine.

Contactează-ne

Echipa tehnică

Un nucleu de specialişti bine pregătiţi în contactologie şi topografie, cu aplicaţii bine stabilite în ortokeratologie şi keratoconus.

Produse de top

Cele mai performante produse şi soluţii de tratament oferite de producători de marcă din Japonia, Franţa, Italia şi Germania.

Ortokeratologia

Una dintre cele mai eficiente metode de lucru în managementul miopiei, adresată atât copiilor cu miopie evolutivă, cât şi adulţilor activi ce nu doresc ochelari sau chirurgie refractivă.

Promovare

Sprijin în comunicarea şi promovarea către pacient, iar în interiorul locaţiilor dvs, cornere şi infopoint-uri cu materiale de specialitate şi de lucru, utile în comunicarea cu pacienţii.

Training personal

Pregătire şi training personalizat pentru personalul dvs. pentru a fi pregătiţi pentru informarea corectă, evaluarea completă şi pregătirea optimă a pacienţilor.

Know-how

Acces la resurse, informaţii şi la specialişti naţionali şi internaţionali prin simpozioane, workshop-uri sau apartenenţă la uniuni profesionale (EurOK, BHVI , etc)

Vezi resurse

Tehnologie

Acces la resurse şi aparatură performantă pentru evaluare, monitorizare şi adaptare.

Beneficii financiare

Beneficii financiare multiple în funcţie de pachetul de lucru ales, de implicarea în proiectul Ocularia şi de îndeplinirea unor obiective.

Avem combinaţia potrivită de beneficii pentru tine şi clinica ta. Întreabă consultanţii Ocularia despre toate beneficiile.

Contactează-ne