TEHNICĂ DE LUCRU

Aparatură

Aparatura și sistemele folosite pentru adaptarea lentilelor de contact recomandate de Ocularia, sunt dedicate medicilor și optometristilor ce adaptează lentilele de contact, fiind produse de top ale unor firme de renume din Italia, Franta, Germania și Olanda.

Consultă un expert Ocularia

Aparatură pentru topografie

Keratron ™ Piccolo

Combină performanțe excelente cu portabilitate și manevrabilitate. Datorită dimensiunilor mici, garantează compatibilitatea maximă pe orice lampă cu fantă, asigurând aceeași precizie, repetabilitate și acoperire a corneei ca și celelalte aparate din familia Keratron ™.

Keratron ™ Nova

Cea mai recentă evoluție a familiei de topografe Keratron, Keratron ™ Nova, reprezintă un standard de excelență în topografia corneană. Singurul topograf portabil, capabil să capteze și să proceseze imagini, să proceseze hărți intern și care are o bază de date internă pentru pacienți exportabilă prin LAN sau USB.

Aparatură pentru ecografie

HiScan Touch

Tehnologia avansată a ecografelor HiScan Touch, A/B-Scan și UBM, permite performanțe excepționale în diagnosticarea și măsurarea secțiunilor anterioare și posterioare datorită calității extreme a imaginilor, garantată de utilizarea tehnologiei avansate.

Janus

Janus este o unitate portabilă pentru biometria și pahimetria cu ultrasunete, care permite obținerea unor măsurători extrem de precise ale lungimii axiale, grosimii lentilei, adâncimii camerei anterioare și grosimii corneei.

Vrei să afli mai multe despre aparatura disponibilă?

Contactează-ne